Παιδικό Κέντρο Ανάπτυξης και Αποκατάστασης

Σχετικά με εμάς

Εμείς

Το Κέντρο Μας

Το Παιδικό Κέντρο είναι το πρώτο κέντρο αποκατάστασης που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 1997. Με την εμπειρία όλων αυτών των ετών και με την πολυμελή επιστημονική ομάδας μας είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι σωστό για την αποκατάσταση του παιδιού σας.

Σκοπός του κέντρου είναι η διάγνωση, πρόγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων εξέλιξης του παιδιού, ειδικών αναγκών και δυσκολιών μάθησης, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της σωματικής νοητικής και ψυχικής υγείας του ίδιου του παιδιού και της οικογένειάς του.

Στο κέντρο μας αντιμετωπίζουμε διαγνωστικά και θεραπευτικά παιδιά με αναπτυξιακές και νευρολογικές διαταραχές, προβλήματα λόγου και επικοινωνίας, ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, κινητικά προβλήματα, γλωσσικές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες, καθώς επίσης και έφηβους με δυσκολίες μάθησης και προβλήματα κοινωνικής προσαρμογής ενώ παράλληλα τους παρέχουμε συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού.
Είμαστε κοντά στους γονείς και στις οικογένειες των παιδιών για να μπορούμε να στηρίξουμε το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθείται.

Είπαν Για Εμάς

Marily Mikelatou
Marily Mikelatou
16/10/2022
Adriana Sofroniadou
Adriana Sofroniadou
16/10/2022
pemi kiriopoulou
pemi kiriopoulou
12/10/2022
Μια και μόνο επίσκεψη, στάθηκε ικανή για να μας πείσει πως είναι η ιδανική ομάδα για να συνεργαστούμε! Η εξέλιξη των παιδιών μας είναι άμεσα ορατή και το χαμόγελο τους μαρτυραει πολλά 😊 Η καθοδήγηση και η εξατομικευμενη προσέγγιση βοηθάει όλη την οικογένεια ουσιαστικά. Η οργάνωση και η ηρεμία που επικρατεί είναι ορατή από την πρωτη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ για όλη την υποστήριξη .Πραγματικά νιώθουμε πολύ τυχεροί ❤️
Spiros K
Spiros K
12/10/2022
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
11/10/2022
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΗΘΟΣ. ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Sofia Gkikopoulou
Sofia Gkikopoulou
06/10/2022
Ασφαλής και ζεστός χώρος. Γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά! Μπράβο σας
Kevin Kravetz
Kevin Kravetz
02/10/2022
Καταπληκτικοί επιστήμονες, ξέρουν καλά την δουλειά τους και αγκάλιασαν την οικογένειά μας από την πρώτη στιγμή με ανθρωπιά και επαγγελματισμό. Βοήθησαν πολύ ακόμα και την γυναίκα μου μεταφέροντάς της κάθε συμβουλή και καθοδήγηση στα Αγγλικά μιας και δεν μιλάει Ελληνικά η ίδια. Τους συνιστώ όλους ανεπιφύλακτα!!! Σας ευχαριστώ για όλα!!!
dep damn
dep damn
28/09/2022
tzeni stamati
tzeni stamati
27/09/2022
love, ellen
love, ellen
27/09/2022

Ειδικοί Θεραπευτές

Η προσέγγιση τέτοιων προβλημάτων προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών έμπειρων επιστημόνων από διάφορες ειδικότητες. Γι αυτό το λόγο το Κέντρο μας στελεχώνεται από:
  • Λογοπεδικό
  • Παιδοψυχολόγο
  • Εργοθεραπευτή
  • Ειδικό Παιδαγωγό
  • Παιδίατρο – Αναπτυξιολόγο
  • Διατροφολόγο
  • Παιδοψυχίατρο
Κάθε παιδί αντιμετωπίζεται σαν μοναδική προσωπικότητα και αξιολογείται οργανικά, εξελικτικά και ψυχολογικά. Η γλωσσική και μαθησιακή εξέλιξή του αναλύεται και διαμορφώνεται μια σφαιρική εικόνα των δυσκολιών αλλά και των ικανοτήτων του.

25 Χρόνια
Εμπειρία

Προσιτές Τιμές

Συνεργαζόμαστε ανεξαιρέτως με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία για την δική σας διευκόλυνση.

Οι Υπηρεσίες Μας

Το κέντρο μας παρέχει θεραπευτικά προγράμματα & υπηρεσίες για την προσέγγιση όλων των προβλημάτων.

Ειδικοί Παιδαγωγοί

Η ομάδας αποτελείται από: ιατροπαιδαγωγούς, ψυχολόγους & λογοθεραπευτές.