Παιδικό Κέντρο Ανάπτυξης και Αποκατάστασης

CAMP

Camp

Summer Camp

H ασφαλής διασκέδαση των παιδιών σας είναι η δουλειά μας και χαρά μας! Γι’ αυτό, το προσωπικό μας γυμναστές και εκπαιδευτικοί προετοιμάζονται όλο τον χρόνο, για τη δημιουργία του καλύτερου Camp της Αθήνας. Η ομάδα μας αποτελείται από εκπαιδευτικούς με πιστοποιήσεις.

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, τραγούδι. Στον κήπο θα γίνουν παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδια χαμένου θησαυρού, χορός και κηπουρική.

Υπάρχουν επίσης και άλλες δραστηριότητες όπως τα επιτραπέζια, τα παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης και η μουσικοκινητική αγωγή, αλλά φυσικά και το αγαπημένο μας οι εκδρομές.

Με οδηγό τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διάθεση για εξερευνήσεις και με τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών, τα παιδιά καλούνται να περάσουν ημέρες ξεγνοιασιάς με μόνο στόχο τη χαρά!

Photo Gallery

Είπαν Για Εμάς

Marily Mikelatou
Marily Mikelatou
16/10/2022
Adriana Sofroniadou
Adriana Sofroniadou
16/10/2022
pemi kiriopoulou
pemi kiriopoulou
12/10/2022
Μια και μόνο επίσκεψη, στάθηκε ικανή για να μας πείσει πως είναι η ιδανική ομάδα για να συνεργαστούμε! Η εξέλιξη των παιδιών μας είναι άμεσα ορατή και το χαμόγελο τους μαρτυραει πολλά 😊 Η καθοδήγηση και η εξατομικευμενη προσέγγιση βοηθάει όλη την οικογένεια ουσιαστικά. Η οργάνωση και η ηρεμία που επικρατεί είναι ορατή από την πρωτη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ για όλη την υποστήριξη .Πραγματικά νιώθουμε πολύ τυχεροί ❤️
Spiros K
Spiros K
12/10/2022
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
11/10/2022
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΗΘΟΣ. ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Sofia Gkikopoulou
Sofia Gkikopoulou
06/10/2022
Ασφαλής και ζεστός χώρος. Γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά! Μπράβο σας
Kevin Kravetz
Kevin Kravetz
02/10/2022
Καταπληκτικοί επιστήμονες, ξέρουν καλά την δουλειά τους και αγκάλιασαν την οικογένειά μας από την πρώτη στιγμή με ανθρωπιά και επαγγελματισμό. Βοήθησαν πολύ ακόμα και την γυναίκα μου μεταφέροντάς της κάθε συμβουλή και καθοδήγηση στα Αγγλικά μιας και δεν μιλάει Ελληνικά η ίδια. Τους συνιστώ όλους ανεπιφύλακτα!!! Σας ευχαριστώ για όλα!!!
dep damn
dep damn
28/09/2022
tzeni stamati
tzeni stamati
27/09/2022
love, ellen
love, ellen
27/09/2022