Παιδικό Κέντρο Ανάπτυξης και Αποκατάστασης

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Δημιουργούμε

Δημιουργική Απασχόληση

Αποτελεί έναν εκπαιδευτικό τρόπο που απαιτεί τη φυσική και πνευματική απασχόληση του παιδιού, έχοντας την δυνατότητα να εκφραστεί και να μετέχει μέσα από δραστηριότητες που αφορούν τις εικαστικές τέχνες, τη μουσική, τη ζαχαροπλαστική, το χορό & το θέατρο.

Με τα κατάλληλα διαμορφωμένα δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης το παιδί μπορεί να αποκομίσει οφέλη, τα οποία θα το βοηθήσουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του αλλά και στην ενίσχυση των δυσκολιών του.

Μέσα από τα «ταξίδια» της δημιουργικής απασχόλησης τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη, καλλιεργώντας παράλληλα την δημιουργική τους σκέψη και το αισθητικό τους κριτήριο. Έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν με τρόπο δημιουργικό, ευχάριστο και πρωτότυπο. Διευρύνουν τους πνευματικούς του ορίζοντες και αναπτύσσουν τη φαντασία τους.

Επιπλέον, τους προσφέρεται η χαρά της προσωπικής δημιουργίας η οποία με τη σειρά της εφοπλίζει το παιδί με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η ενασχόληση του παιδιού με τέτοιου είδους δραστηριότητες, ευνοεί τη συμμετοχή σε ομάδες. Η αλληλεπίδραση των παιδιών τα βοηθά να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να ανακαλύψουν καινούργιες πτυχές του εαυτού τους. Αυτό βοηθά τα παιδιά να βρίσκουν τη θέση τους στο κοινωνικό σύνολο και να λειτουργούν εύρυθμα μέσα σε αυτό. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν τη φυσική περιέργεια των παιδιών, την φαντασία τους, την ευελιξία τους, αναπτύσσουμε μια σειρά εκπαιδευτικών – δημιουργικών δραστηριοτήτων μέσω παιχνιδιού.

Στόχος μας είναι να εκπαιδευτούν στην επίλυση προβλημάτων μέσω δημιουργικών ιδεών, να μειώσουν το άγχος, να εκφράσουν τις σκέψεις τα συναισθήματά, τα ένστικτα και τις επιθυμίες τους.

Ελάτε να κάνουμε παρέα δημιουργικά ταξίδια στις γεύσεις, τα χρώματα, τα σχήματα, τις μελωδίες και τους ήρωες του θεάτρου. Αφετηρία έναρξης των τμημάτων από 3 ετών έως και 10 ετών, σε διάφορα ηλικιακά τμήματα με βάση το αναπτυξιακό και γνωστικό προφίλ κάθε ηλικίας.

Photo Gallery

Είπαν Για Εμάς

Marily Mikelatou
Marily Mikelatou
16/10/2022
Adriana Sofroniadou
Adriana Sofroniadou
16/10/2022
pemi kiriopoulou
pemi kiriopoulou
12/10/2022
Μια και μόνο επίσκεψη, στάθηκε ικανή για να μας πείσει πως είναι η ιδανική ομάδα για να συνεργαστούμε! Η εξέλιξη των παιδιών μας είναι άμεσα ορατή και το χαμόγελο τους μαρτυραει πολλά 😊 Η καθοδήγηση και η εξατομικευμενη προσέγγιση βοηθάει όλη την οικογένεια ουσιαστικά. Η οργάνωση και η ηρεμία που επικρατεί είναι ορατή από την πρωτη στιγμή. Ευχαριστούμε πολύ για όλη την υποστήριξη .Πραγματικά νιώθουμε πολύ τυχεροί ❤️
Spiros K
Spiros K
12/10/2022
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ
11/10/2022
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΗΘΟΣ. ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Sofia Gkikopoulou
Sofia Gkikopoulou
06/10/2022
Ασφαλής και ζεστός χώρος. Γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα παιδιά! Μπράβο σας
Kevin Kravetz
Kevin Kravetz
02/10/2022
Καταπληκτικοί επιστήμονες, ξέρουν καλά την δουλειά τους και αγκάλιασαν την οικογένειά μας από την πρώτη στιγμή με ανθρωπιά και επαγγελματισμό. Βοήθησαν πολύ ακόμα και την γυναίκα μου μεταφέροντάς της κάθε συμβουλή και καθοδήγηση στα Αγγλικά μιας και δεν μιλάει Ελληνικά η ίδια. Τους συνιστώ όλους ανεπιφύλακτα!!! Σας ευχαριστώ για όλα!!!
dep damn
dep damn
28/09/2022
tzeni stamati
tzeni stamati
27/09/2022
love, ellen
love, ellen
27/09/2022